ALUMNES DE XÚQUER CENTRE EDUCATIU, SEMIFINALISTES ALS I PREMIS FPSTARTUP DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Xúquer Centre Educatiu és una de les escoles que ha aplegat a la semifinal dels I Premis FPSTARTUP, un programa de foment del sentit i iniciativa de l'esperit emprenedor. Els alumnes de Formació i Orientació Laboral (FOL) del Cicle de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, optaran a la semifinal el dia 1 de març, després d'haver superat el primer certamen de pitch, exclusiu per a projectes empresarials desenvolupats en Formació Professional en la Comunitat Valenciana.

La semifinal del certamen tindrà lloc al Simposi Internacional d'Innovació Aplicada, que es celebrarà en l'Hotel Westin de València. L'equip de Xúquer Centre Educatiu que lluitarà en aquesta fase eliminatòria està format per Mark Bort Tomàs i Salvador Juan Soria. També han participat amb un altre projecte, Bernat Alcudia Grimaldos, Pablo Langa Martí i Manel Sebastian Àlvarez. Tots ells coordinats pel professor de FOL, José Luis Sinarcas.

Xúquer Centre Educatiu ha participat amb dos elevator pitch, una tècnica innovadora per a presentar idees de negoci. En dos minuts, i mitjançant un llenguatge verbal i no verbal, clar, directe i impactant, els equips han de presentar la seua idea, producte o servei, en què consisteix, què el fa diferent de la resta, i apel·lar als beneficis que un inversor pot obtenir del projecte.

La iniciativa d'aquest premi naix de l'Escola Professional Xavier, ESIC i Demium Starups, amb la finalitat de fomentar i promoure la iniciativa, la vocació i l'esperit emprenedor. L'objectiu d'aquest concurs és ajudar a l'alumnat de Formació Professional de les diferents famílies professionals en la seua adquisició de competències relacionades amb l'emprendiment i l'intraemprendiment, perseguint la millora de la seua ocupabilitat.