Falla Escolar

Les Falles són les festes per excel•lència amb més tradició tant a València com a les diferents poblacions de la Comunitat Valenciana. Actualment, esta festivitat s'ha convertit en un atractiu turístic molt important, ja que estan catalogades com a festa d' Interès Turístic Internacional. 

Al nostre Centre rendim cada any un merescut homenatge a esta festivitat realitzant un monument amb la col•laboració de tota la Comunitat Educativa. Primerament, agrair a l’AMPA la seua aportació econòmica, que sense ella, no seria possible fer realitat el somni de tot l’alumnat que es volca de manera massiva i amb molt d'interès i fervor en la realització de tota la tasca monumental. 

Des dels diferents Departaments  i en particular des de la majoria de les àrees que s'imparteixen al Centre, sobretot des de Tecnologies i Educació Plàstica i Visual, cadascú fa la seua desinteressada aportació per a què cada any la falla escolar puga ser una realitat i, any darrere any se superen les expectatives posades en ella. 

Cada any es designa un tema principal i es busca al seu voltant  el lema de la falla, al que sol dedicar-se el monument central. L'alumnat d'Infantil pinta i retalla dibuixos per a la realització  d'una de les parts més creativa i original del monument. Primària participa en la recerca d'informació de les diferents commemoracions anuals que queden plasmades a la falla i crea els diferents ninots representatius. Secundària realitza la resta de ninot i el monument central. Des de l'àrea de Valencià es redacten les crítiques que posteriorment envoltaran el monument donant-li color i caràcter propi.