XÚQUER A LA FESTA DE LLETRES FALLERES

El passat divendres, dia 4 de maig, un grup d’alumnes de 1r d’ESO va assistir a la cerimònia d’entrega de premis de la Festa de les Lletres Falleres en el Palau Reina Sofia a València.

Xúquer va estar present en aquesta cerimònia gràcies a la participació en un concurs de narrativa oferit per la falla de la localitat, Plaça del Forn, amb el lema de Dones.

La narració guanyadora i publicada en el llibret, Estimat diari, pertany a un grup de cinc alumnes i va quedar entre les cinc narracions finalistes a nivell de la Comunitat Valenciana en el Premi Murta, fet que ja ens ompli de satisfacció i reconeixement.

Volem agrair als membres de la Comissió Fallera el fet de fer-nos partícips en la col·laboració del seu llibret i felicitar-los per guanyar el premi al millor llibret de falla de la Comunitat. Estem segurs que si hi participem en unes altres ocasions mantindrem el nivell oferit.

També cal agrair la participació de l’alumnat en aquesta activitat, en especial a les finalistes: Andrea, Elena, Paula, Ainhoa i Alberto i, convidar-los a seguir en la tasca de creació literària, ja siga en grup o de manera individual.

Vam gaudir d’una cerimònia plena d’humor i que fa palés de la importància dels escrits en la nostra llengua en tots els àmbits.