News

JORNADA DE PORTES OBERTES

Xúquer Centre Educatiu obre les seus portes el dissabte 24 de març.

Aquest dia rebrem a totes les famílies que vulguen saber més cosas al voltant del nostre centre, les nostres titolacions, el nostre projecte educatiu...

Apropeu-vos al nostre centre de 10.00 a 13.00h., estarem encantats de atendre-vos.

https://goo.gl/AQTsmk

Us esperem!

FALLA XÚQUER: PER ART DE MÀGIA

Divendres, 16 de març, a XÚQUER, Centre Educatiu, va tindré lloc la tradicional plantà i cremà de la nostra Falla Escolar, que com ja sabeu és sempre un esforç de totes i tots durant l’horari lectiu de la segona avaluació i requereix un treball de planificació i organització per part del professorat responsable.

JA ESTEM EN FALLES!!!

Demà, 16 de març, XÚQUER cremarà el seu monument faller realitzat amb la col.laboració de tot l’alumnat. Per això volem compartir amb tots i totes vosaltres el procès de treball que durant aquesta avaluació s’ha fet.

Així que ací us deixem l’enllaç d’un vídeo que hem preparat per mostrar-vos l’esforç conjunt que s’ha realitzat amb tota la il.lusió dels artistes i les artistes que formen XÚQUER.

https://youtu.be/SEc3-uFoIfw

 

Vídeos de la participació de Xúquer Centre Educatiu en la X Setmana de l'Economia.

Xúquer Centre Educatiu, com a cooperativa d'Ensenyament i membre de l'Associació Empresarial d'Alzira participà en la X Setmana de l'Economia d'Alzira.

Els cicles formatius de Xúquer Centre Educatiu són notícia al diari digital Seis Doble

El diari digital Seis Doble de la Ribera s'ha fet ressò de l'oferta formativa de Xúquer Centre Educatiu en cicles Formatius i del bon fer dels seus mètodes pedagògics, que han fet que ja en el seu primer any els seus alumnes hagen sigut premiats per la Universitat Politècnica de València o hagen guanyat el premi FP Startup en el Simposi Internacional d'Innovació Aplicada.

Pàgines