LA FORMA DE TREBALLAR EN CICLES DE XÚQUER, CENTRE EDUCATIU, RECONEGUDA PEL MÓN ACADÈMIC I PROFESSIONAL.

L'equip de primer curs de Sistemes Microinformàtics i Xarxes de Xúquer, Centre Educatiu: Mark Bort, Salva Juan i el seu profesor, José Luis Sinarcas, guanyadors dels primers premis FPStartup de la Comunitat Valenciana, van rebre ahir en la sede dels organitzadors dels premis, a València, el reconeixement al seu projecte, rebent un ordinador portàtil amb els seus complements; i la invitació per a participar en la AllStartup -jornada d'emprendedurisme i innovació que celebra l'empresa DEMIUM Startup a València-.

A més, els alumnes rebran un curs de formació per una entitat de reconegut prestigi. Per la vesprada, Rafael Juan, Conseller Delegat de la gran empresa Valenciana Dulcesol, amb més de 1800 empleats, els va rebre i va interessar-se per la forma de treball i els projectes desenvolupats en els Cicles Formatius de Xúquer.

A continuació, el Director d´Informàtica de l'empresa, Vicente Sigalat, s´entrevistà amb ells, i va mostrar el seu interés perquè alumnes de Xúquer, del Cicle Formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, puguen fer pràctiques al seu departament.

Per acabar, i durant dos hores, els feren una visita guiada a la fàbrica, explicant-los tot el procés productiu i la seua vessant informàtica.