News

CIBERASSETJAMENT, ADDICCIONS TECNOLÒGIQUES I CONTROL PARENTAL

Ahir dilluns, 21 de maig, l'alumnat de Primària, Secundària i de Grau Mitjà d'Informàtica van rebre una xerrada de ciberassetjament, addiccions tecnològiques i reputació a la xarxa a càrrec d'Internet Segura for Kids dintre del Incibe (Institut Nacional de Ciberseguretat d'Espanya).

5è I 6è DE PRIMÀRIA VISITEN EL PARC DE LA WARNER A MADRID

Els passats dies 17 i 18 de maig l'alumnat de Xúquer Centre Educatiu va realitzar l'eixida de finalització de curs com tots els anys.

En aquesta ocasió van passar dos dies d'allò més divertits al Parc Warner de Madrid.

Aquest curs hem recuperat la fórmula de fer nit fora de casa amb l’alumnat com es feia fa anys.

3r I 4t DE PRIMÀRIA VISITA EL MAGATZEM D’OTO PÉREZ

El dimecres 16 de maig els cursos de 3r i 4t de Primària van realitzar una eixida a València.

Van començar visitant el magatzem de dents del Ratolí Pérez, pper poder comprovar on van cada tipus de dents segons la seua cura, i com viu Odo Pérez i els seus ajudants.

El dron de Xúquer a La Fira Aèria

Ahir divendres 18 de maig, l'alumnat de Xúquer Centre Educatiu vam acudir a La Fira Aèria realitzat a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València.

Vam presentar el nostre dron, amb un vídeo explicatiu del procés de la tasca realitzada per a la seua construcció i fent una demostració de vol als diferents col·legis i instituts que com nosaltres, també han realitzat un dron amb un ús social i mediambiental.

UN MATÍ AL RIU

El dimecres 16, l’alumnat de 1r d’ESO va participar amb la Fundació Limne en el projecte del riu Xúquer.

Pàgines