Dia de la NO-Violència

 

Ens trobem en una de les activitats comunes a tots els nivells educatius del Centre, més antiga i casolana. Cada 31 de gener, recordant la personalitat i l’exemple de Ghandi i altres persones, el col·legi du a terme un senzill i variat acte.

Coordinat pels tutors, especialistes,departaments i alumnes, donem forma a les nostres inquietuds, pensaments i expressions al voltant de la Pau, la Concòrdia, el Respecte i els Drets de totes les persones.

Cada nivell ( Infantil, Primària i ESO) i cada curs tria un mode d'expressió. El món de la Música sol emprar-se molt a Infantil i Primària tant en la modalitat de cançons com balls. També ens trobem amb lectures i creació de poemes o textos, dibuixos i imatges. És més freqüent en Secundària trobar-se amb lectures dramatitzades, representacions teatrals, escenificacions de la realitat ... Tots amb la intenció de recordar el que tenim, defendre la justícia i denunciar la injustícia i participar junts en una acte senzill, emotiu i propi.

Sempre el fem al nostre xicotet pati escolar i sol concloure en un acte comú de tots els nivells. Regalem dibuixos, muntem oracions amb el nostre cos, cantem i ballem, juguem, riguem o no ... Sempre amb la intenció de concienciar-nos una miqueta i recordar el que som.